Vaskerisystem

Fællesvaskeri:

Har du et dansk telefonnummer (+45), har du mulighed for at få tilsendt brugernavn og password via din telefon. Dette gøres ved at du holder din KEY på maskinen og følger instruktionen på maskinens display. Har du ikke et dansk telefonnummer, skal du reservere tid direkte på maskinen fra gang til gang - derfor opfordrer vi alle beboere til at få et dansk telefonnummer. Går du i vaskeriprogrammet via hjemmesiden, har du mulighed for at reservere, ændre og annullere vasketider. Se mere info her på dansk og her på engelsk.

Du vil via din husleje blive afregnet for dit vaskeforbrug. Prisen er 13,00 kr. pr. vask og prisen for tørretumbleren afhænger af tørretiden. Hvis du ikke benytter din vasketid og ikke har annulleret denne, vil du 10 minutter inde i din vasketid blive trukket 9,00 kr. pr. reserveret maskine, og maskinen kan benyttes af andre beboere i resten af din oprindelige vasketid. For at slippe for at betale for en vasketid, som du på forhånd ved, at du ikke vil benytte, skal du logge ind i vaskerisystemet - ligesom når du booker en vasketid. Her vil du kunne annullere en vasketid, som du ikke får brug for og på den måde slippe for betaling. Beboere uden dansk telefonnummer (+45) skal gøre dette direkte på maskinen.

Fællesvaskerierne ligger Børglumvej 2, blok 1 i kælderen og Børglumvej 25, st.

Alle vore vaskemaskiner har automatisk sæbedosering. Vi benytter et system, som er udviklet af Jysk Kemi Service A/S. På deres hjemmeside www.jyskkemi.dk kan man se produktbeskrivelse på de produkter vi anvender. Vi benytter følgende varenumre: 543-20, 873-20, 420-20, 502-20 og 147-20. Tast varenummeret i søgefeltet for at få produktbeskrivelsen vist som pdf-fil.